усмішка кльоми

усмішка кльоми

Усмішка щастя вміщає, Усмішка радість несе. Усмішка всіх звеселяє, Усмішка краща за все. Усмішка щира і вільна, Усмішка поруч завжди. Усмішка просто є сильна, Усмішка цілі світи. Усмішка завжди потрібна, Усмішка сльози всі стре. Усмішка сонцю подібна, Усмішка в серці живе!

У́СМІ́ШКА, и, ж. 1. Особливий порух м’язами обличчя (губ, очей), який виражає схильність до сміху. В Христі забігала усмішка на вустах, вона одвернулася, щоб не зареготатися (Мирний, І, 1954, 265); Шопена вальс… Ну хто не грав його І хто не слухав? На чиїх устах Не виникала усмішка примхлива (Рильський, II, 1960, 21); * У порівн. І злітає пісня, молода, крилата, як твоя усмішка, як зоря в гаю (Сос., II, 1958,56); // перев. чого. Цей порух як вираження чого-небудь.

Рей Бредбері «Усмішка» читати На головному майдані черга постала ще о п'ятій годині, коли за вибіленими інеєм полями співали далекі півні та ніде не було вогнів.  А на його долоні лежала Усмішка. Він дивився на неї у білім світлі, яке падало з опівнічного неба, і тихо повторював про себе, знову й знову: “Усмішка, чарівна усмішка…” За годину він усе ще бачив її, навіть після того, як обережно склав та заховав. Він заплющив очі, і знову у темряві перед ним – Усмішка.

Усмішка тьоті Кльоми (рассказ), стр. 107-117 Всеволод Нестайко. Льонька (рассказ), стр. 118-133 Всеволод Нестайко. Рудий Тимко (рассказ), стр. 134-145 Всеволод Нестайко.

Усмішка – виражає позитивні емоції, приязне ставлення до людини. Усмішка буває лагідна, привітна або задоволена. На порозі мене зустрічає лагідна усмішка бабусі. Привітна усмішка вчителя мене трохи заспокоїла. Посмішка – виражає іронічне або скептичне ставлення до людини, глузування. Його ставлення видавала скептична посмішка.

Часто на сторінках газет, на телебаченні та в побутовій мові люди не розрізняють слів "усмішка" та "посмішка", бо вважають їх повними синонімами. У школі нам теж говорили, що це синоніми. Вже під час навчання в університеті український мовознавець Олександр Пономарів спростував це   Часто на сторінках газет, на телебаченні та в побутовій мові люди не розрізняють слів "усмішка" та "посмішка", бо вважають їх повними синонімами. У школі нам теж говорили, що це синоніми.

Переказ, "Усмішка". Рей Дуглас Бредбері, відео-відгук на твір, Мона Ліза (Джоконда). Рей Бредбері.  Усмішка тьоті Кльоми | Всеволод НестайкоСказки для Солвиты. Vor year. Буває так, що усмішка дивокуватої сусідки, з якою у тебе напружені відносини, може довго гріти душу. Для В Сухомлинський "Усмішка"Казочки та цікаві історії для дітей. Vor 7 Monate. В Сухомлинський "Усмішка" clip-share.net/video/Z-WXanGob_A/video.html Озвучення і монтаж: Мирослава Федорівна.

Усмішка 100 ) минусовку (караоке версию) Усмішка 100 ) - Свекровушка, В/А Усмішка - Чирибим, чирибом, Ані Лорак - Усмішка, 1 - Усмішка, Воплі Відоплясова - Усмішка твоя и другие популярные треки и рингтоны.  Усмішка 100 ). Вы можете скачать музыку Усмішка 100 ) (рингтоны, минусовки, нарезки песен) для ПК или на телефон (Android, Iphone). Слушайте Усмішка 100 ) онлайн.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

3d с високим розрішеньіем живі обоі на робочій стол

прайс-лист на строительные работы 2020 в польше монолітні роботи

6 клас смотреть онлайн о.с істер самостійні та тематичні контрольні завдання 6 клас за новою програмою